ZERO 10X

ZERO 10X je dvostruki motor s visokim performansama, e-skuter s dvostrukim ovjesom koji donosi terenske performanse u urbanu sredinu.
ZERO 10X e-skuter može dosegnuti maksimalnu brzinu do 65 km / h i ima domet od 85 km u jednom punjenju. Sa svojim gumama od 10 x 3 inča i hidrauličnom suspenzijom prednje i stražnje opruge koja omogućuje ovom skuteru da se lako nosi s najtežom cestom.
Performanse Z10X nadmašuju sve ostale e-skutere u svom cjenovnom rasponu, čineći ZERO 10X odličnom alternativom za druge e-skutere visokih performansi poput Dualtrona.
Motori Dual 1000W na ZERO 10X Dual daju nominalnu ukupnu izlaznu snagu od 1600W i maksimalnu izlaznu snagu od 3200W. Ova izlazna snaga od 3200 W pokreću 2 x 25A regulatori brzine s masivnim odvodima topline kako bi što brže raspršili toplinu, održavajući optimalne performanse e-romobila u svakom trenutku.

BRZINA

Maksimalna brzina iznosi impresivnih 65km/h.

AUTONOMIJA

Udaljenost koju ovaj električni romobil može proći s jednim punjenjem iznosi preko 80km!

.

TEŽINA

S obzirom na svoju robusnost i izdržljivost 33 kg se ne čini puno.

POSEBNOST

Izvrsna dodana značajka je ključ sa trenutnom snagom baterije prikazanom u voltima. To znači da svoj Zero 10X možete ostaviti parkiran ispred vani, a da ne morate brinuti da će ga netko uključiti.

Samo gledanje ZERO 10X može povećati vaš puls.
Izvorno dizajniran za terensku vožnju, ovaj je plan tijela bio tako uspješan da su dizajneri prilagodili skuter za urbanu vožnju.
Prvo što ćete primijetiti su udarne ovjesne ruke koje spajaju kotače s tijelom. Ove ovjesne ruke podupiru 2 hidraulična / opružna amortizera za tu dodatnu udobnost.
Mogućnost prebacivanja između jednog pogona i dvostrukog pogonskog pogona, ZERO 10X omogućuje vozaču da se prebacuje između dva načina rada: ECO i TURBO. Vožnja na ECO modu produljit će domet romobila dvostruko u usporedbi s TURBO modom.

 

15000

CIJENA

Baterija: 52V 18Ah / 52V 24Ah

Kotač: 10 inča

Vrsta gume: Prednja i stražnja pneumatika

Kočnice: Prednje i stražnje disk kočnice

Domet: 50-60km / 80-90km u ECO modu

Najveća brzina: 65 km / h **

Težina: 33 kg

Maks. Opterećenje: 150 kg

Ovjes: Prednja i stražnja opruga hidraulična,

Svjetla: Prednja i stražnja LED dioda

Regulator: 2 x 25 Ah Motor

Snaga: 2 x 1000 W (maksimalna izlazna snaga 3200 W)

ZERO 10X je e-skuter s dvostrukim ovjesom
koji donosi terenske performanse
u urbanu sredinu.

Male stvari koje nas čine drugačijom trgovinom

Slobodno nas nazovite

Znamo koliko je bitno saznati sve detalje proizvoda koji namjeravate kupiti. Slobodno nas nazovite i pitajte nas što god vas zanima o proizvodu.

Probna vožnja

Proučili ste cijelu našu stranicu i saznali sve detalje proizvoda, ali i dalje niste sigurni da li je to za vas. Nema problema! Javite se i dogovorite probnu vožnju.

Podrška koja traje

Već je prošlo neko vrijeme od kada ste kupili romobil i vaša ljubav traje…no npr. neki šaraf se otpustio ili se guma probušila. Javite nam se i uputit ćemo vas kako riješiti problem.

DOJMOVI & ISKUSTVA

PODRŠKA & HOW TO

ZOVITE NAS

Kada nazovete broj u nastavku, javit će vam se vlasnik naše firme.
Zašto?
Zato što nam je stalo da naši kupci dobiju najbolju moguću uslugu.

Zagreb, Hrvatska
fun@e-zoom.hr
Izbornik