ZERO 11X

Mogućnost vožnje na romobilu do 110km/h. Kakav bi bio osjećaj?
Mi to riječima ne možemo opisati, stoga želimo ostaviti Vama i Vašem testiranju ovog romobila kada ga kupite.
Zbog Vaše sigurnosti stavljen je limit top brzine do 80km/h, s obzirom da je i to vrlo velika brzina. Preporučamo da ga isprobavate u toj brzini kad su uvjeti na cesti prigodni, a ako ste tada nezadovoljni s 80km/h, naravno možete pomaknuti limite brzine.

BRZINA

Maksimalna brzina iznosi impresivnih 110km/h!!!

AUTONOMIJA

Udaljenost koju ovaj električni romobil može proći s jednim punjenjem iznosi preko 150km!!!

.

TEŽINA

S obzirom na brzinu koju može postići i izdržljivost 55 kg se ne čini puno.

POSEBNOST

Suspenzijska opruga može podnijeti do 200kg i može biti podesiva +/- 20kg. Najbolji suspenzijski sistem na tržištu, koji čini „off road“ vožnju jednaku gradskoj vožnji.

U skladu s velikom brzinom, ujedinili smo hidraulične diskove. Visoko kvalitetna tehologija iz Taiwana stvorila je glatko kočenje, puno osjetljivije, linearno, puno ugodnije i kraći put kočenja. Adaptibilnija EBS elektromagnetna kočnica savršeno mirno koči čak i u hitnim i izvanrednim situacijama i ima odlične performanse.
Prednja i stražnja amortizacija je hibridna, hidraulična sa oprugom. Suspenzijska opruga može podnijeti do 200kg i može biti podesiva +/- 20kg. Najbolji suspenzijski sistem na tržištu, koji čini „off road“ vožnju jednaku gradskoj vožnji.
Kako opisati izgled ovog romobila? Najbolja riječ i opis bi bio HULK. Eksplozivna snaga podržana je snažnim kučištem. Veliko kučište ZERO 11X u usporedbi s 10 inčnim ZERO 10X (standardnu verziju) je poput igračke. Debeli aero-aluminij sastavljen je tehnologijom hladnog varenja, te je korišteno u izradi cjelog kučišta, samo kao takvo može osigurati garanciju čvrstoče  pri velikim brzinama i „off road“ vožnji. Težina romobila ga čini sigurnim i stabilnim u vožnji u svim uvjetima.
29000

CIJENA

Snaga motora: 1600W x 2 (najveća snaga 6400W)

Baterija: 72V 26Ah 

Domet: 150km

Maksimalna brzina: 110km/h

Maksimalni uspon: Više od 55%

Težina: 55kg

Veličina kotača: 11“

Kočnice: Hidraulične kočnice + EBS

Amortizeri: Prednji i stražnji hidraulični ovjes

Svjetla: Prednje 4 i stražnje 4 LED diode

Opterećenje: 200kg

ZERO 11X je zvijer među e-romobilima.
S brzinom od 110km/h i dosegom
od 150km jedan je od najjačih
e-romobila na tržištu.

Male stvari koje nas čine drugačijom trgovinom

Slobodno nas nazovite

Znamo koliko je bitno saznati sve detalje proizvoda koji namjeravate kupiti. Slobodno nas nazovite i pitajte nas što god vas zanima o proizvodu.

Probna vožnja

Proučili ste cijelu našu stranicu i saznali sve detalje proizvoda, ali i dalje niste sigurni da li je to za vas. Nema problema! Javite se i dogovorite probnu vožnju.

Podrška koja traje

Već je prošlo neko vrijeme od kada ste kupili romobil i vaša ljubav traje…no npr. neki šaraf se otpustio ili se guma probušila. Javite nam se i uputit ćemo vas kako riješiti problem.

DOJMOVI & ISKUSTVA

PODRŠKA & HOW TO

ZOVITE NAS

Kada nazovete broj u nastavku, javit će vam se vlasnik naše firme.
Zašto?
Zato što nam je stalo da naši kupci dobiju najbolju moguću uslugu.

Zagreb, Hrvatska
fun@e-zoom.hr
Izbornik